کد مطلب: 319138
انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاري ميان جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و شهرداري شهرکرد
تاریخ انتشار : 1396/12/06 08:45:48

تفاهم‌نامۀ همکاري ميان جهاد دانشگاهي چهارمحال وبختياري و شهرداري شهرکرد منعقد شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، نورالله غلاميان پنجم اسفندماه در نشست با رئيس جهاد دانشگاهي استان، با اشاره به سوابق درخشان و تجارب جهاد دانشگاهي در مباحث علمي و پژوهشي، اظهار کرد: تعامل دوطرفه ميان شهرداري شهرکرد و جهاد دانشگاهي استان نتايج مطلوبي را در پي خواهد داشت.
غلاميان خاطرنشان کرد: شهرداري بايد يک بستر شهري اعم از بهداشت، شور و نشاط، معابر، دسترسي‌ها، فضاي مناسب شهري، آلودگي‌هاي شهري محيا کند.
وي با اشاره به لزوم زيباسازي شهر و تغيير نگرش  شهروندان نسبت به سازه شهر، از ايجاد سازمان‌هايي از جمله سازمان سيمامنظر شهري خبرداد و گفت: استفاده از ظرفيت جهاد دانشگاهي در اين زمينه مي‌تواند نقش تاثيرگذاري ايفا کند.
شهردار شهرکرد به اهميت فعاليت جهاد دانشگاهي در زمينه هاي فرهنگي و افکارسنجي اشاره کرد و گفت: شفاف سازي رضايت‌مندي شهروندان از فعاليت‌هايي که تا کنون صورت گرفته و برطرف کردن کمبودها و نواقص از اهميت بسيار زيادي برخوردار است.
غلاميان تصريح کرد: فراهم کردن بسترهاي گردشگري و مهم‌تر از آن اسکان مسافران مي‌تواند در اقتصاد استان کمک بسزايي کند.
شهردار شهرکرد: اين تفاهم نامه به منظور استفاده از توان علمي و پژوهشي جهاد دانشگاهي در راستاي مديريت شهري است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان نيز  گفت: جهاد دانشگاهي در همه حوزه‌هاي تحقيقاتي، فرهنگي ، آموزشي و اشتغال، آمادگي همکاري با شهرداري شهرکرد را دارد و با وجود پتانسيل‌هاي مختلف خويش به عنوان يک دستگاه همکار در کنار شهرداري شهرکرد خواهد بود.
وحيد خليلي افزود: کليدي‌ترين موضوع اساس‌نامه جهاد دانشگاهي، هموار کرن يک پل ارتباطي ميان جامعه و دانشگاه است.
وي با بيان اينکه اکنون زيرساخت‌هاي لازم براي ايفاي نقش در زمينه توسعه فراهم شده است، خاطرنشان کرد:امروزه مولفه هاي توسعه يافتگي تغيير کرده است و لازمه توسعه پايدار، نگاه دانش بنيان به همه بسترهاي توسعه يافتگي است.