ثبت‌نام در طرح مشاغل خانگی

برگزاري دوره تربيت مربي تخصصي قرآن کودکان در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/12/06 08:34:20

برگزاري دوره تربيت مربي تخصصي قرآن کودکان در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، دوره تربيت مربي تخصصي قرآني کودک به سبک مکتب‌الرضا ظهر روز شنبه ۵ اسفندماه در  جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با حضور 45 نفر از بانوان علاقه‌مند آغاز شد.
آموزش روخواني و تجويد قرآن به کودکان با زبان کودکانه در قالب‌هاي جذاب داستان، شعر، بازي و نقاشي، آموزش عملي نماز براي کودکان به روش قصه، سرگرمي، شعر و بازي، روش تدريس و کلاس داري براي کودکان آموزش روش پاسخگويي به سؤالات ديني کودکان ازجمله مباحث طرح‌شده در اين دوره است.
دوره تربيت مربي تخصصي قرآني کودک به مدت ۳۲ ساعت از امروز ۵ اسفندماه آغازشده و تا ۱۰ اسفندماه جاري ادامه دارد.
حدنصاب قبولي در آزمون اين دوره ۸۰ امتياز است که ۴۰ امتياز آن را همکاري در کلاس، ۲۰ امتياز آزمون کتبي،۲۰ امتياز آزمون شفاهي و ۲۰ امتياز آزمون عملي را شامل مي‌شود.
اين دوره باهمت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان و باهدف آشنا نمودن فراگيران با سبک نوين و جذاب انتقال مفاهيم قرآني و ديني به کودکان پيش از دبستان و دبستان برگزار مي‌شود.