کد مطلب: 319133
نخستين همايش توسعه کسب و کار و اشتغال پايدار زنان با مشارکت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1396/11/30

نخستين همايش توسعه کسب و کار و اشتغال پايدار زنان در بستر فناوري اطلاعات با مشارکت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري به نقل از ايسنا - منطقه چهارمحال و بختياري - فاطمه دوستي ۲۹ بهمن‌ماه در اين همايش اظهار کرد: نقش فناوري در رونق کسب و کار زنان، توانمندسازي، بازاريابي و فروش محوريت‌هاي اين همايش است.
مديرکل دفتر امور بانوان و استانداري چهارمحال و بختياري افزود: بستر فناوري اطلاعات به عنوان يک مسأله مهم تلقي مي‌شود و با توجه به اينکه فناوري اطلاعات يک بستر، درگاه و تجارت الکترونيک بوده و کمک‌هاي شاياني به کسب و کار مخصوصا در امر بازاريابي و فروش مي‌کند.
دوستي گفت: در اين همايش تلاش شده از بيشتر زناني که در توسعه کسب و کار ورود يافته‌اند و در فرايند توليد نقش دارند شرکت کرده تا بتوانند با کسب آگاهي از بسترهاي جديد در امر بازاريابي و فروش استفاده کنند.
وي با اشاره به فراهم شدن و به وجود آوردن شرايط جديد در حوزه فناوري اطلاعات، تصريح کرد: خوشبختانه اين حوزه شرايطي را براي توليدکنندگان و تامين‌کنندگان به‌وجود آورده تا بتوانند در فضاي مجازي با کمترين هزينه و در کمترين زمان با يکديگر رقابت کنند.
دوستي با اشاره به اينکه اشتغال زنان از وضعيت مطلوبي برخوردار نيست، تصريح کرد: موانع بسياري در کسب و کار و توسعه آن وجود دارد که برخي موانع به دليل ناکافي بودن زير ساخت‌ها و برخي موانع غير توسعه‌اي از جمله فيزيولوژي زنان مربوط مي‌شود.
وي فرهنگ‌سازي و جريان‌سازي اجتماعي در حوزه زنان را از اهداف اساسي اين همايش عنوان کرد.
دوستي گفت: بايد باورها در ميان زنان و در حوزه کسب و کار از طريق همايش‌ها و رويدادهاي مختلف با مرتفع شدن موانع تغيير يابد.
دوستي با اشاره به اينکه موضوع زنان فرابخشي است، تصريح کرد: همه مسئولان بايد در اين زمينه احساس مسئوليت کنند که در اين ميان دفتر امور بانوان و خانواده هم‌افزايي لازم را در خصوص اين موضوع انجام داده است همچنين ۱۴ اسفندماه نخستين ايده‌شو کسب و کار زنان در استان برگزار خواهد شد.
به گزارش ايسنا، اين همايش با مشارکت بيش از دستگاه هاي مختلف اجرايي استان برگزار شده است.
در اين همايش معاون اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعي، مديرکل فناوري اطلاعات استان، رييس جهاد دانشگاهي، معاون پارک علم و فناوري و نمايندگاني از اداره کل پست، مخابرات، علوم پزشکي و نمايندگان شرکت‌هاي دانش بنيان راه‌هاي کمک به توسعه دانش بنيان استان را در حضور استاندار مطرح کردند.

209581