کد مطلب: 319129
کتاب اخبار فقهي در شعبه «انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري» منتشر شد
تاریخ انتشار : 1396/11/21 23:20:15
کتاب اخبار فقهي در شعبه «انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري» منتشر شد
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از چاپ و انتشار ششمين کتاب انتشارات اين واحد با عنوان «اخبار فقهي» خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي با اعلام اين خبر اظهار کرد: اثر ارزشمند «اخبار فقهي» حاصل کار علمي و پژوهشي سعيد مولوي وردنجاني، عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد و مريم کاوه چليچه، دانش آموخته کارشناسي ارشد رشته فقه و حقوق اسلامي است.

وي افزود: اين کتاب در هفت فصل و 491 صفحه تدوين شده است.
خليلي ادامه داد: اين کتاب پوشش دهنده درس احاديث فقهي مربوط به مقطع کارشناسي الهيات و معارف اسلامي گرايش فقه و مباني حقوق اسلامي است.
وي با بيان اين که انتشارات جهاد دانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش مي‌کند در کوتاه‌ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد: تمامي اساتيد دانشگاهي و صاحب‌نظران و مولفين مي‌توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاد دانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره ۳۲۳۲۰۳۲۳ تماس حاصل کنند.

209578