معاون استاندار چهارمحال و بختياري تاکيد کرد: لزوم ارائه آموزش به متقاضيان ايجاد مشاغل خانگي
تاریخ انتشار : 1396/11/20 12:22:02

معاون استاندار چهارمحال و بختياري تاکيد کرد:

لزوم ارائه آموزش به متقاضيان ايجاد مشاغل خانگي

معاون توسعه منابع انساني و امور اقتصادي استاندار چهارمحال و بختياري گفت: لازم است در زمينه توليدات مشاغل خانگي آموزش و مهارت لازم به متقاضيان داده شود.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري به نقل از ايسنا - منطقه چهارمحال و بختياري – سيامک سليماني 19 بهمن‌ماه در نشست با دبير ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي و معاون جهاد دانشگاهي کشور اظهار کرد: چهارمحال و بختياري استان چهار فصل است و در گذشته 10 درصد منابع آب کشور را تامين مي‌کرد اما اکنون به دليل خشکسالي اين امر محقق نمي‌شود.
وي افزود: با اجراي زمينه هاي لازم و حلقه هاي جديد طرح مشاغل خانگي ، رونق شغل خانگي اتفاق مي افتد.
سليماني بيان کرد: اگر بتوان به برند خانگي اصالت داد و اين برند را در دنيا به يک نشان و نمود تبديل کرد قطعا زمينه فروش در بازار فراهم مي‌شود.
وي با بيان اينکه لازم است در زمينه توليدات مشاغل خانگي آموزش و مهارت لازم به متقاضيان داده شود، تصريح کرد: اقدام جهاد دانشگاهي يک اقدام ارزشمند است و لازم است که قبل از انجام هر اقدامي آموزش و بعد از آن پژوهش صورت گيرد تا از آينده آن کار اطمينان حاصل شود.
سليماني تجاري سازي، بازار فروش و آموزش تسهيلگران را مهم دانست و گفت: بدون توجه به الزامات زنجيره توليد و اتصال به بازار کار ناقص خواهد ماند.