در آیینۀ ایّام

مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان: اختصاص 22.5 ميليارد تومان به چهارمحال و بختياري براي اجراي طرح الگوي نوين مشاغل خانگي
تاریخ انتشار : 1396/11/20
مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان:
مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: در سال جاري براي اجراي طرح الگوي نوين مشاغل خانگي اعتبار 22.5 ميليارد تومان به استان تخصيص داده شده است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري به نقل از ايسنا - منطقه چهارمحال و بختياري – حفيظ ‌الله فاضلي 19 بهمن‌ماه در جلسه طرح الگوي نوين مشاغل خانگي با هدف ايجاد و توسعه مشاغل خانگي در استان، اظهار کرد: در رابطه با مشاغل خانگي تاکنون در کشور طرح‌هاي متفاوتي اجرا شده است که موفق نبودند.
وي افزود: در طرح الگوي نوين مشاغل خانگي چابک کردن، توانمند کردن در توليدات، اشتغال و اقتصاد خانواده ديده شده است.
فاضلي ادامه داد: مطابق تفاهم‌نامه منعقد شده با جهاد دانشگاهي کشور با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در مهر ماه سال جاري، در حوزه مشاغل خانگي آموزش‌هاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و اجرايي نياز سنجي و آموزش داده مي‌شود و تسهيل گران نيز به عنوان مشاور در اين طرح آموزش مي‌بينند.
وي تصريح کرد: در سال جاري براي اجراي طرح الگوي نوين مشاغل خانگي اعتبار 22.5 ميليار تومان به استان تخصيص داده شده است و تا امروز 3750 مجوز اشتغال از سوي اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي صادر شده است.
فاضلي ادامه داد: 209 مجوز نيز براي شرکت‌هاي پشتيبان که افراد حقيقي و حقوقي و شرکت‌ها هستند، صادر شده است.
:وي خاطرنشان کرد  در سال جاري حدود 13 ميليارد تومان اعتبار براي 3750 طرح معرفي شده به بانک‌ها جذب شده است که حدود شش ميليارد و 100 ميليون تومان از آن توسط بانک‌ها پرداخت شده است.