دبير ستاد مشاغل خانگي وزارت کار خبر داد: ايجاد 25 هزار شغل در کشور در حوزه مشاغل خانگي
تاریخ انتشار : 1396/11/20

دبير ستاد مشاغل خانگي وزارت کار خبر داد:

ايجاد 25 هزار شغل در کشور در حوزه مشاغل خانگي

دبير ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: در سال جاري 25 هزار شغل در حوزه مشاغل خانگي در کشور ايجاد شده است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري ، مهناز امامدادي 19 بهمن‌ماه در جلسه طرح الگوي نوين مشاغل خانگي با هدف ايجاد و توسعه مشاغل خانگي در استان، اظهار کرد: بيکاري تنها در چهارمحال و بختياري و کشور نيست و ساير کشورهاي دنيا نيز با آن دست و پنجه نرم مي‌کنند.
وي افزود: بخش عمده‌اي از تسهيلات در کشور چين مربوط به تسهيلات مشاغل خانگي است.
امامدادي تصريح کرد: انتظار مي‌رود در استان‌هايي که طرح الگوي نوين مشاغل خانگي اجرا مي‌شود اقدامات به نحوي انجام شود تا حلقه‌هاي مفقوده پر شوند.
وي بيان کرد: مطالعات ميداني، عارضه يابي، آسيب شناسي و پژوهش‌هاي انجام شده بيانگر اين بود که در بسياري از موارد متقاضيان نيازمند مشاوره‌هاي ابتدايي هستند و در بيشتر مواقع با همين مشاوره‌ها راه را مي‌يابند.
امامدادي تاکيد کرد: در اجراي اين الگو يکي از اصلي‌ترين وظايف شناسايي اشخاص حقيقي و حقوقي و استفاده از ظرفيت‌ آنان است تا مشکلات شناسايي و نياز روز کشف شود.
وي با بيان اينکه بسياري از رشته‌هاي مشاغل خانگي از معافيت مالي برخوردار هستند، گفت: اندک‌اند کساني که از اين موضوع اطلاع دارند و از حق خود محروم هستند و جهاد دانشگاهي موظف است تا اين امر را به متقاضيان مشاغل خانگي بشناساند.
دبير ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي خاطرنشان کرد: در سال جاري 25 هزار شغل در حوزه مشاغل خانگي در کشور ايجاد شده است.
امامدادي با اشاره به اينکه بسياري از توليد کننده‌ها به دليل عدم شناخت بازار در فروش محصولات خود موفق نيستند، ادامه داد: در زمينه فروش نيز بايد نياز بازار و حتي دقت در رنگ انتخاب شده در محصولي همانند فرش براي بازارهاي کشورهاي خليج فارس و اروپايي متناسب با سليقه آنان توليد شود تا فروش محقق شود.
وي توسعه فعاليت‌هاي شبکه‌اي و پشتيبان مسلط به بازار را بسيار با اهميت دانست و گفت: پشتيباني در اين طرح انتخاب شود که بتواند به مردم کمک کند و شناخت مزيت، ‌توانمند سازي و اتصال به بازار محقق شود.
امامدادي انعطاف‌پذيري را از ويژگي‌هاي اين طرح عنوان و يادآور شد: اگر لازم است در يک شهرستان از يک شيوه رفتار متفاوت استفاده شود و اين مهم مدنظر قرار گيرد.
وي کاهش وابستگي به تسهيلات را نيز مهم خواند و افزود: مسائل موجود در اجراي اين طرح با بانک‌ها، در حال پيگيري است.