در آیینۀ ایّام

معاون جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان تجاري سازي و اشتغال دانش آموختگان: برندسازي محصولات توليدي مشاغل خانگي حلقه مفقوده در اتصال به بازار است
تاریخ انتشار : 1396/11/20

معاون جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان تجاري سازي و اشتغال دانش آموختگان:
برندسازي محصولات توليدي مشاغل خانگي حلقه مفقوده در اتصال به بازار است

معاون جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان تجاري سازي و اشتغال دانش آموختگان گفت: برندسازي محصولات توليدي مشاغل خانگي حلقه مفقوده در اتصال به بازار است و يکي از موارد مهم متصل شدن به بازارهاي مصرف است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، محمدصادق بيجندي 19 بهمن‌ماه در جلسه طرح الگوي نوين مشاغل خانگي با هدف ايجاد و توسعه مشاغل خانگي در استان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي يک نهاد واسطه‌اي تسهيل‌گر و يک سازمان دانش بنيان با نگاه اقتصاد مقاومتي است.
وي افزود: در طرح الگوي نوين مشاغل خانگي به ازاي هر 50 متقاضي يک تسهيل‌گر تعريف مي‌شود که تعداد تسهيل‌گران 400 نفر خواهد بود و در اين مسير از بستر آي تي نيز استفاده مي‌شود.
بيجندي با بيان اينکه بايد در توليد محصولات خانگي و ارائه به بازار نگاه فراملي داشته باشيم، تصريح کرد: بسياري از کارآفرينان يک استان از وجود کارآفرينان در ساير استان‌هاي کشور بي‌اطلاع هستند.
وي لازمه موفقيت در حوزه مشاغل خانگي را ايجاد شبکه‌سازي براي فروش محصولات توليد شده دانست و عنوان کرد: برندسازي محصولات حلقه مفقوده در اتصال به بازار است و يکي از موارد مهم متصل شدن به بازارهاي مصرف است.
بيجندي با بيان اينکه تلاش بر اين است تا در اجراي اين طرح دو برند ملي در هر استان ايجاد شود، تصريح کرد: اميد است جهاد دانشگاهي با استفاده از ظرفيت‌هاي خويش نقش موثري در ايجاد مشاغل خانگي ايفا کند.
وي با اشاره به اينکه جهاد دانشگاهي کمتر از 20 درصد اعتبارات دولت را دريافت مي‌کند و تاکنون 13 درصد از اين اعتبارات محقق شده است، ادامه داد: در سال گذشته 1200 پروژه ملي با اعتبار بالغ بر 430 ميليارد تومان توسط جهاد دانشگاهي در کشور انجام شده است.
بيجندي اضافه کرد: اين نهاد دو دانشگاه، شش مرکز آموزشي، 148 مرکز تخصصي و فوق تخصصي دارد و سه خبرگزاري اعم از ايسنا، ايکنا را دارد.
وي گفت: جهاد دانشگاهي در سطح کشور بالغ بر هفت هزار نيرو دارد که 2700 نيروي آن داراي تحصيلات کارشناسي ارشد و دکتري هستند.
بيجندي خاطرنشان کرد: طرح الگوي نوين مشاغل خانگي در هشت استان چهارمحال و بختياري، خراسان رضوي، خراسان جنوبي، خراسان شمالي، آذربايجان غربي لرستان، کرمانشاه و کردستان اجرا مي‌شود.

1949