در آیینۀ ایّام

نخستين دوره مسابقات مناظره دانشجويان مراکز علمي کاربردي چهارمحال و بختياري در جهاد دانشگاهي برگزار شد
تاریخ انتشار : 1396/11/04

نخستين دوره مسابقات مناظره دانشجويان مراکز علمي کاربردي چهارمحال و بختياري در  جهاد دانشگاهي برگزار شد

نخستين دوره مسابقات مناظرات دانشجويي ويژه دانشجويان مراکز آموزش علمي کاربردي در چهارمحال و بختياري با همکاري و مشارکت جهاد دانشگاهي استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، فريد براتي چهارم بهمن‌ماه در آيين افتتاحيه نخستين دوره مسابقات مناظرات دانشجويي دانشگاه‌هاي علمي کاربردي استان که به ميزباني جهاد دانشگاهي برگزار شد، از عملياتي شدن باشگاه دانشجويان علمي کاربردي با هدف اعتبار بخشي به دانشجويان اين دانشگاه خبر داد و تصريح کرد: تعدادي از دانشجويان عضو هيئت موسس اين باشگاه شدند که خوشبختانه مورد حمايت ستاد مرکزي دانشگاه قرار گرفتند و تامين مالي اين باشگاه از طريق دانشگاه علمي و کاربردي تهران صورت مي‌گيرد.
رييس دانشگاه جامع علمي کاربردي چهارمحال و بختياري با اشاره به وجود 500 مدرس در دانشگاه علمي و کاربردي، گفت: دراين دانشگاه حدود پنج تا شش هزار نفر دانشجو مشغول به تحصيل هستند.
وي با اشاره به اينکه شوراي هماهنگي کانون‌هاي دانشگاه علمي و کاربردي راه‌اندازي شده است، تصريح کرد: لازم است اين کانون‌ها در مراکز مختلف دانشگاه راه‌اندازي شوند.
براتي به لزوم تصميم‌گيري‌ بر مبناي خرد جمعي اشاره کرد و با يادآوري فراز و نشيب‌هاي جنبش‌ دانشجويي در ايران بعد از انقلاب اسلامي و تاثيراتي که اين جنبش در مقاطع مختلف داشته است، افزود: نهادهاي مناظرات دانشجويي و کرسي‌هاي آزادانديشي در دانشگاه‌ها با هدف استفادهاز خرد جمعي ايجاد شده اند و با استفاده از اين نهادها، دانشجويان و دانشگاه‌ها مي توانند با ورود به مباحث مختلف، مباحث جامعه را مورد نقد قرار دهند.
براتي با اشاره به واگذاري مسئوليت اجراي مناظرات دانشجويي به جهاددانشگاهي، تصريح کرد: جهاد دانشگاهي به عنوان يکي از سرمايه‌هاي انقلاب، داراي آثار و برکات بسياري براي نظام بوده است.
وي با اشاره به اينکه به مناظرات دانشجويي به مثابه يک نهاد حزبي نگاه مي‌شود، گفت: در اين نهاد مي‌توان روي مباحث مختلفي بحث کرد و مباحث مورد نقد و نظر فني قرار گيرند که خروجي اين مناظرات به خرد جمعي منتج مي‌شود.
براتي از راه اندازي مرکز توسعه کارآفريني در دانشگاه علمي کاربردي استان و تهيه راهبردهاي اين مرکز خبر داد و خاطرنشان کرد: اميد است اين مرکز در هفته‌هاي آينده و در دهه فجر افتتاح شود.
وي با اشاره به اهداف مناظرات دانشجويي از جمله فرهنگ‌سازي گفت و گو، گفت: اغتشاشات اخير در کشور ناشي از راديکاليزه شدن فضاي سياسي کشور بود در صورتي که اجراي اين برنامه‌ها به طور منظم و با همفکري تمام اقشار، از راديکاليزه شده فضاي عمومي جامعه جلوگيري خواهد نمود.
براتي با اشاره به اينکه موضوع مناظرات اين دوره اشتغال و مهارت است، گفت: دانشگاه علمي و کاربردي تنها متولي آموزش مهارتي در کشور است.
وي با بيان اينکه موضوع مناظره با مباحث استان انطباق کامل دارد، ادامه داد: در توسعه کلان استان داراي خلاء هايي هستيم که پيشنهاد مي‌شود مناظراتي در اين خصوص برگزار شود.
براتي خاطرنشان کرد: در صورتي که مسئله توسعه استان با ورود سرمايه‌گذار حل شود قطعا 50 درصد از مسئله بيکاري حل خواهد شد و مابقي به فراگرفتن مهارت بستگي دارد.
لازم به ذکر است، نخستين دوره مسابقات مناظرات دانشجويي با حضور هشت تيم مناظره کننده از مراکز علمي و کاربردي استان امروز و فردا برگزار مي‌شود که داوري و اجراي اين مسابقات به عهده جهاد دانشگاهي استان بوده که در نهايت يک تيم به عنوان نماينده به مرحله کشوري اين مسابقات که در دهه فجر برگزار مي شود، اعزام خواهد شد.

1949