ثبت‌نام در طرح مشاغل خانگی

چهارمين کتاب در شعبه «انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري» منتشر شد
تاریخ انتشار : 1396/10/20 14:23:22

چهارمين کتاب در شعبه «انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري» منتشر شد

رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از چاپ و انتشار چهارمين کتاب انتشارات اين واحد با عنوان «پرسمان فقهي حقوقي» مشتمل بر ۱۲۳۰ پرسش و پاسخ بر اساس لمعه و شرح لمعه، خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي با اعلام اين خبر اظهار کرد: اثر ارزشمند «پرسمان فقهي حقوقي» حاصل کار علمي و پژوهشي حجت‌الاسلام سعيد صفي شلمزاري، عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد و محمدحسين دانشفر، دانش آموخته مقطع ارشد فقه و حقوق جزاء است.
وي افزود: اين کتاب در ۹ فصل و ۳۰۰ صفحه تدوين شده است و مولف آن کوشش داشته تا مباحث فقهي مورد نياز دانشجويان و طلاب را به صورت پرسش و پاسخ و طبقه بندي شده ارائه کند.
خليلي با بيان اين که انتشارات جهاددانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش مي‌کند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد: تمامي اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفين مي‌توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي مراجعه نمايند و يا با شماره ۳۲۳۲۰۳۲۳ تماس حاصل کنند.