رئيس شوراي اسلامي چهارمحال و بختياري: آموزش؛ نياز واقعي جامعه شوراها است
تاریخ انتشار : 1396/10/17
رئيس شوراي اسلامي چهارمحال و بختياري:
آموزش؛ نياز واقعي جامعه شوراها است
رئيس شوراي اسلامي استان چهارمحال و بختياري با بيان اينکه آموزش نياز جامعه است، گفت: امروز نياز واقعي جامعه شورا، آموزش است و اگر اين آموزش براساس نياز شورا باشد، نيروهاي توانمندي براي حل مشکلات مردم خواهيم داشت.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، خان‌محمد غيبي حاجي‌ور در
بازديد از ايسنا و ديدار با رئيس خبرگزاري دانشجويان ايران - منطقه چهارمحال و بختياري  اظهار کرد:  شوراي اسلامي استان مجموعه‌اي از نخبگان و نمايندگان شوراهاي اسلامي شهرستان‌هاي مختلف است که در خدمت مردم هستند.
وي با بيان اينکه آموزش نياز جامعه است، گفت: امروز نياز واقعي جامعه شوراها، آموزش است و اگر اين آموزش براساس نياز شورا باشد، نيروهاي توانمندي براي حل مشکلات مردم خواهيم داشت.
غيبي حاجي‌ور خاطرنشان کرد: در شوراي اسلامي دوره پنجم به دنبال آموزش شوراها هستيم تا بتوان در خدمت به مردم نقش
  بيشتري ايفا کرد.
وي در ادامه افزود: گام نخست شوراي اسلامي استان احصاء مشکلات بوده به دليل اينکه پايه و اساس کار، شناخت مشکلات و معضلات است.
غيبي حاجي‌ور ادامه مشکلات معيشتي مردم، بيکاري، اعتياد و طلاق را عمده مشکلات مردم استان و کشور عنوان کرد و گفت:
 شوراي اسلامي استان اکنون به دنبال راهکار مناسبي براي حل اين مسائل است.
وي اضافه کرد: قسمت‌هايي از اين مشکلات بايد در سطح کلان حل شوند اما برخي مشکلات همانند اعتياد و طلاق بايد به صورت ارتباط تنگاتنگ با مردم و اقوام مختلف استان بررسي شود و مردم از آنان آگاه شوند تا مسائلي که امروز در استان وجود دارد به شکل واگيردار به تمام مردم سرايت نکند.
غيبي حاجي‌ور آموزش‌هاي مختلف براي مردم به منظور آگاه سازي از مشکلات را از برنامه‌هاي آتي شوراي اسلامي استان عنوان کرد و گفت: اين مهم يک راهکار براي حل مشکلات محسوب مي‌شود.
وي در خصوص حل مشکل بيکاري در استان تاکيد کرد: استان در زمينه کشاورزي و گردشگري داراي پتانسيل است اما بايد مردم را با مهارت کار آشنا کرد.
غيبي حاجي‌ور با اشاره به اينکه در زمينه گردشگري و توريسم لازم است فرهنگ برخورد با توريسم به مردم آموزش داده شود و اين امر با شتاب صورت گيرد، تاکيد کرد: اشتغال در کشاورزي نبايد تنها به صورت سنتي انجام شود بلکه مي‌توان از الگوهاي موفق در اين خصوص استفاده کرد که تحقق اين مهم نيازمند حمايت مسئولان است.

19837