رشته‌هاي بورس و خبرنگاري به رشته‌هاي مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد اضافه شد
تاریخ انتشار : 1396/10/12 15:13:39

رئيس مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد از اضافه شدن رشته‌هاي بورس و خبرنگاري در مقطع کاداني به رشته‌هاي مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، کيانوش ظفريان با اعلام اين خبر، اظهار کرد: رشته‌هاي فناوري اطلاعات، اينترنت و شبکه‌هاي گسترده و حقوق ثبتي از جمله رشته‌هاي کارداني مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد هستند که از بهمن ماه در رشته‌هاي خبرنگاري و امور بورس نيز پذيرش صورت مي‌پذيرد.
ظفريان رشته‌هاي حقوق ثبتي، مهندسي فناوري اطلاعات و مهندسي شبکه‌هاي کامپيوتري را ازجمله رشته‌هاي کارشناسي مرکز عنوان و تصريح کرد: متقاضيان مي‌توانند هر چه سريع‌تر با مراجعه حضوري و تحويل مدارک به مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد پيش‌ثبت‌نام خود را انجام و پس از اطلاع از سوي مرکز، منسبت به ثبت‌نام  اصلي را از طريق سايت اقدام نمايند.
ظفريان خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد در ميان ساير دانشگاه‌هاي استان، تنها مرکزي است که مجوز رشته‌هاي بورس و خبرنگاري را اخذ کرده است.