در آیینۀ ایّام

طرح تحليل راهبردي ظرفيت‌هاي گردشگري شهر باباحيدر به عنوان يک مدل از پژوهش‌هاي تقاضامحور ارائه شد
تاریخ انتشار : 1396/09/13 15:11:57

طرح تحليل راهبردي ظرفيت‌هاي گردشگري شهر باباحيدر به عنوان يک مدل از پژوهش‌هاي تقاضامحور در استان، با حضور نماينده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کيار در مجلس شوراي اسلامي و رييس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري ارائه شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، علي کاظمي در اين نشست، با اشاره به لزوم تشکيل کارگروه آموزش، پژوهش و تحقيقات در استان، اظهار کرد: مراکز دانشگاهي همچون نهاد انقلابي جهاد دانشگاهي مي‌توانند در اشتغال‌زايي سرآمد و الگوساز شوند.
کاظمي با اشاره به اينکه فروش تکنولوژي زماني صورت مي‌گيرد که کارهاي پژوهشي به سمت تقاضا محوري حرکت کند، ادامه داد: همکاري ميان شهرداري باباحيدر و جهاد دانشگاهي استان در خصوص اجراي طرح‌هاي گردشگري و تقاضا‌محوري عمل کردن اين نهاد، به عنوان الگو قرار گيرد.
وي با بيان اينکه مشکل بيکاري استان مي‌تواند با اجراي طرح‌هاي گردشگري مرتفع شود، اظهار کرد: اشتغال گردشگري به معناي اين است که در طرح‌هاي گردشگري تمام جوانب گردشگري لحاظ شود.
کاظمي کوهرنگ را يکي از نقاط گردشگري در استان برشمرد که با وجود جاذبه‌هاي فراوان به دلايل مختلفي ماندگاري گردشگر در آن زياد نيست که بايد مشکلات مرتبط با آن مرتفع شود .
عضو فراکسيون نفت و نيرو مجلس اضافه کرد: رونق اشتغال در گردشگري يعني ماندگاري گردشگر و توريسم در آن مکان و لازمه تحقق اين امر در نظر گرفتن تمام جوانب در طرح‌هاي گردشگري است.
رئيس مجمع نمايندگان استان بيان کرد: اميد است با ورود جهاد دانشگاهي استان در زمينه انجام مطالعات کاربردي گردشگري طرح‌هايي در اين خصوص در چهارمحال و بختياري که داراي جامعه‌ نگري کامل هستند، انجام شود.
وي تاکيد کرد: طرح گردشگري شهر باباحيدر بررسي شد و اين آمادگي وجود دارد تا با حمايت از آن، منبع درآمدي براي شهر ايجاد شود و گردشگران نيز در باباحيدر ماندگاري داشته باشند.
عضو کميسيون برنامه، بودجه و ديوان محاسبات مجلس شوراي اسلامي در پايان خاطرنشان کرد: اميد است پژوهش‌ها در کتابخانه‌ها گرد و خاک نخورد و حاصل آن به عينيت ديده شود.
در ادامه رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه چهره و تراز واقعي جهاد دانشگاهي، انجام آموزش و پژوهش‌هاي کاربردي مورد نياز مردم و مبتني بر مزيت‌هاي استان است، اظهار کرد: بر اساس نيازهاي استان مجوز کارهاي مطالعات کاربردي در حوزه اکوتوريسم و گردشگري در چهارمحال و بختياري کسب شد.
وي تصريح کرد: جهاد دانشگاهي به منظور اجراي طرح‌هاي گردشگري، سه شهر از استان را انتخاب کرده که مطالعات شهر باباحيدر پايان يافته است.
خليلي با تاکيد بر تقاضا محوري در انجام کارهاي پژوهشي و لزوم فرهنگ‌سازي در اين زمينه، بيان کرد: اجراي چنين طرح‌هايي الگويي براي حلقه مفقوده پژوهش‌هاي کاربردي در کشور است.
وي ادامه داد: تحقيقات انجام شده در زمينه اجراي طرح‌هاي گردشگري در شهر باباحيدر، تقاضامحور بوده و پژوهش‌ها نيز بر اساس مزيت‌هاي اين شهر انجام گرفته است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان خاطرنشان کرد: در طرح تحليل راهبردي ظرفيت‌هاي ملي و منطقه‌اي شهر باباحيدر، راهکارهاي توسعه گردشگري شهر رتبه‌بندي شده و اکنون طرح‌هاي چشمه کفشينه و جاده سلامت اين شهر، قابليت اجرايي دارند.

1949