برگزاري آزمون الکترونيکي پايان دوره آموزشي «تأسيسات لوله کشي گاز ساختمان ها » توسط جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/09/08
برگزاري آزمون الکترونيکي پايان دورة آموزشي «تأسيسات لوله کشي گاز ساختمان‌ها » توسط جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، معاون آموزشي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از برگزاري آزمون الکترونيکي پايان دوره آموزشي « تأسيسات لوله کشي گاز ساختمان‌ها » توسط جهاد دانشگاهي استان خبر داد.
سيد غلامرضا رضوي گفت: آزمون الکترونيکي پايان دوره آموزشي «تأسيسات لوله کشي گاز ساختمان‌ها »، مبحث 17 مقررات ملي ساختمان، روز جمعه سوم آذر ماه، هم‌زمان با استان‌هاي منطقه 2 ( استان‌هاي چهارمحال و بختياري، اصفهان، ايلام، خوزستان، لرستان، کهکيلويه و بوير احمد و مرکزي) در مراکز آموزشي جهاد دانشگاهي برگزار شد.
وي افزود: در چهارمحال و بختياري نيز اين آزمون در راستاي احراز صلاحيت نظارت و طراحي لوله‌کشي گاز ساختمان‌ها (مبحث ۱۷ مقررات ملّي ساختمان) براي مهندسان تاسيسات مکانيکي استان و با حضور نمايندگان اداره کل راه و شهرسازي و سازمان نظام مهندسي ساختمان استان برگزار گرديد.
لازم به ذکر است، نتايج آزمون‌ ظرف مدت حداكثر دو هفته از تاريخ برگزاري به اداره كل راه و شهرسازي استان ارسال خواهد شد و متقاضيان مي‌توانند جهت پيگيري و دريافت گواهينامه به سازمان نظام مهندسي ساختمان استان مراجعه نمايند.

19824