رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري: ترويج نگرش‌ها و اقدامات دانش‌بنيان بايد مداوم و پرشتاب باشد
تاریخ انتشار : 1396/09/07

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري:

ترويج نگرش‌ها و اقدامات دانش‌بنيان بايد مداوم و پرشتاب باشد

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه هفته پژوهش فرصتي است براي ترويج گفتمان دانش بنيان گفت: براي رونق اقتصادي و رونق کسب و کارهاي نوين، ترويج نگرش‌ها، روش‌ها و اقدامات دانش‌بنيان بايد بايد بي توقف، ايده‌محور و در شتاب مداوم باشد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري -  اظهار کرد: دو شعار اصلي، بسيار مهم و فرهنگ‌ساز هفته پژوهش امسال مبني بر «پژوهش‌هاي تقاضامحور» و «تجاري‌سازي» هردو بايد توسط پژوهشگران استاني تشريح و تببين شود و رسانه‌هاي مختلف استاني هم براي انعکاس آن ديدگاه‌ها و خروجي محصولات و خدمات دانش‌بنيان استاني اهتمام جدي داشته باشند.
وي افزود: کانون‌هاي متنوع اقتصادي و توليدي و پژوهشگران و مراکز تحقيقاتي، هرکدام به سهم خود بايد براي ترويج و رونق پژوهش‌هاي کاربردي مورد نياز استان و پژوهش‌هاي تقاضامحور تلاش اثرگذار کنند.
خليلي ادامه داد: به هفته پژوهش بايد به عنوان يک هفته اثرگذار نگاه کنيم که بتواند در مابقي روزهاي سال بر نگرش‌ها، روش‌ها و عملکرد پژوهش‌محور همگان تاثير بگذارد و در اين هفته همه استان به اهميت موضوع، حساس باشند.
رئيس جهاد دانشگاهي استان تاکيد کرد: نمايشگاه، معرفي توانمندي‌ها‌ و کارگاه‌هاي آموزشي مرتبط مي‌تواند راه‌هاي رسيدن به اقتصاد پويا براساس مزيت‌هاي استاني را هموارتر کند.
به گفته وي، جهاد دانشگاهي استان در نمايشگاه امسال طرح‌هاي کاربردي اجرا شده و دستاوردهاي خود را در چهار حوزه  IT، گردشگري، محيط زيست و صنعت جوشکاري استان معرفي کرده و بخش ويژه امسال، معرفي و تشريح فرايند و اهداف انتخاب استان به عنوان يکي از هشت استان منتخب در طرح «الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي» است.