در آیینۀ ایّام

دومين پيش رويداد از نخستين استارت آپ گردشگري توسط جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1396/08/16 09:11:26

دومين پيش رويداد از نخستين استارت آپ گردشگري چهارمحال و بختياري به همت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در مجتمع تفريحي رفاهي لاله شهرکرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري،  وحيد خليلي 15 آبان در دومين پيش رويداد از نخستين استارت آپ گردشگري استان که با استقبال بي نظير دانشگاهيان و علاقه مندان اين حوزه برگزار شد، يکي از مسائل اصلي امروز را اشتغال خواند و گفت: هرگونه اقدام، تکاپو و قلمي که در جهت رفع بيکاري باشد خير کثير در پي دارد.
وي با اشاره به اينکه مشکل بيکاري يا رونق کسب و کار با صرفا دستور و بخش نامه مرتفع نمي شود، افزود: فرهنگ سازي و تغيير نگرش ها و تغيير روش ها در مقوله کارآفريني دو راهکار اساسي براي حل چنين مشکلي است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان با بيان اينکه تغيير نگرش ها يک موضوع بنيادين است، اظهار کرد: اگر تغيير نگرش اتفاق بيفتد، تغيير روش نيز در پي آن حاصل مي شود.
خليلي تصريح کرد: با اتکا و استناد به فرهنگ ايراني - اسلامي و آموزه هاي ديني ما  که همواره از تبديل علم به عمل در آن سخن آمده است، نبايد مشکلي براي نوين کردن روش هايمان داشته باشيم.
وي با تاکيد بر اينکه گردشگري نسخه بلاترديد توسعه يافتگي استان است، گفت: لازمه ايجاد توانايي در تغيير نگرش ها و تغيير روش ها استفاده از تجربه و دانش فعالين گردشگري است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان تمرين تبديل ايده به پديده و بهره مندي از دانش و تجارب اساتيد گردشگري کشور را دو عامل برگزاري چنين محافلي برشمرد.
خليلي در پايان عنوان کرد: يکي از مصاديق تبديل علم به عمل، پياده کردن دانسته ها و آموخته ها در راستاي رونق کسب و کار و تجاري سازي محصولات به روش هاي روز است.

1949