در آیینۀ ایّام

اتصال به بازار با اجراي طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي
تاریخ انتشار : 1396/08/07
اتصال به بازار با اجراي طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه جهاد دانشگاهي در طرح توسعه مشاغل خانگي نهادي تسهيل‌گر است، گفت: اجراي طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي با شناسايي ظرفيت‌ها و مزيت‌هاي استان باعث اتصال به بازار خواهد شد.
وحيد خليلي اردلي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري – با اشاره به اينکه اين استان به عنوان يکي از هشت استان منتخب در راستاي اجراي طرح نوين توسعه مشاغل خانگي در کشور انتخاب شد، اظهار کرد: اين طرح با همکاري وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي و جهاد دانشگاهي در هشت استان کشور از جمله چهارمحال و بختياري، خراسان رضوي، کردستان، لرستان، خراسان جنوبي، آذربايجان غربي، خراسان شمالي و کرمانشاه به صورت پايلوت اجرا مي‌شود.
رئيس جهاد دانشگاهي استان با بيان اينکه جهاد دانشگاهي در طرح توسعه مشاغل خانگي نهادي تسهيل‌گر است، گفت: اجراي اين طرح با شناسايي ظرفيت‌ها و مزيت‌هاي استان باعث اتصال به بازار خواهد شد.
خليلي اردلي با اشاره به اينکه اين طرح کاربردي، در سه مرحله مشخص اجرا مي‌شود، تصريح کرد: مرحله اول بررسي، شناسايي و اولويت‌بندي مزيت‌هاي استان‌ها است که در دستور کار جهاد دانشگاهي و ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعي است و هماهنگي‌هاي اوليه در اين مرحله انجام ‌شده است.
وي توانمندسازي، استعدادسنجي و مشاوره متقاضيان، آموزش و ايجاد شبکه‌ بين کارآفرينان، خبرگان حوزه مشاغل خانگي و حتي بازار و خريداران را از جمله سلسله مراتب مرحله دوم گزارش کرد و گفت: اتصال به بازار نيز مهمترين بخش و مرحله سوم اجراي اين طرح است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان با اشاره به اينکه بسياري از فعاليت‌هاي اقتصادي به‌ علت عدم توجه به بازارهاي هدف، با شکست مواجه مي‌شود، تصريح کرد: بايد همواره در نظر داشت که از جمله عوامل موفقيت کسب و کار شکل‌دهي بازارها، استاندارد و برندسازي محصولات و در نهايت تنظيم برنامه‌هاي توليد و فروش است.
خليلي اردلي در پايان خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهي استان اين آمادگي را دارد تا با توزيع بهينۀ سهميه در شهرستان‌هاي مختلف استان، اين طرح را به گونه‌اي شايسته با هدايت مديريت ارشد استان و با همکاري اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي و نيز مشاوره با نخبگان دانشگاهي و اقتصادي انجام دهد.