معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي و ناظر شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري: شوراي فرهنگ عمومي حاکميتي و فرابخشي است
تاریخ انتشار : 1396/07/27

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي و ناظر شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري:
شوراي فرهنگ عمومي حاکميتي و فرابخشي است

ناظر شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري گفت: شوراي فرهنگ عمومي يک شوراي حاکميتي و کاملاً فرابخشي است که پايگاه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در استان‌ها شوراهاي فرهنگ عمومي استان‌هاست .
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري به نقل از ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري – سعيد پورعلي 26 مهرماه در شوراي فرهنگ عمومي استان، با اشاره به اينکه طبق آمارهاي مرکز افکارسنجي جهاد دانشگاهي حدود 44 درصد از مردم کشور سخنان رئيس‌جمهور آمريکا درباره ايران را پيگيري کردند، گفت: ياوه‌گويي‌هاي ترامپ به نفع انسجام جمهوري اسلامي تمام شد .
ناظر شوراي فرهنگ عمومي استان شناخت و اطلاع از وضعيت فرهنگي استان، اصلاح و ارتقاي فرهنگ عمومي و پيگيري و اجراي مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي و شوراي فرهنگ عمومي کشور را از مهم‌ترين وظايف شوراي فرهنگ عمومي استان‌ها برشمرد .
وي با تأکيد بر اينکه شوراي فرهنگ عمومي وابسته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي است و فقط دبيرخانه آن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مستقر است، افزود: اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي شامل اعضاي افتخاري، حقيقي و حقوقي است .
پورعلي گسترش فرهنگ اسلامي در شئون جامعه، تزکيه جامعه از غرب‌زدگي و سياست‌گذاري و نظارت واحد بر فعاليت‌هاي فرهنگي را از مأموريت‌هاي شوراي فرهنگ عمومي کشور برشمرد .
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي کشور قدرت قانون‌گذاري را از مزيت‌هاي شوراي فرهنگ عمومي خواند و ابراز کرد: شوراي فرهنگ عمومي يک شوراي حاکميتي و کاملاً فرابخشي است که پايگاه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در استان‌ها همين شوراهاي فرهنگ عمومي استان‌هاست .
پورعلي عموميت را نخستين شاخصه شوراهاي فرهنگ عمومي برشمرد و گفت: در عموميت شورا آن دسته از آداب، فرهنگ و رفتارهايي که در جامعه عموميت پيداکرده موردبحث است .
وي اجبار و قدرت اجتماعي را دومين شاخصه شوراهاي استاني خواند و اظهار کرد: از مأموريت‌هاي شوراهاي فرهنگ عمومي تبديل بايدها به باورهاست لذا شورا بايد به وسيله اعضا يک جريان براي کمک به قانون طراحي کند .
ناظر شوراي فرهنگ عمومي استان با بيان اينکه شوراي فرهنگ عمومي براي مطالعه، ساماندهي و نظارت نياز به شاخص‌هاي مطالعاتي دارد، عنوان کرد: اخلاق، عقلانيت، عدالت، هويت ديني و هويت انقلابي شاخص‌هاي موردنظر شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي نظارت بر استان‌هاست .
وي با اشاره به اينکه داده‌هاي مطالعاتي مرکز افکارسنجي جهاد دانشگاهي در شاخص‌هاي دين‌داري، رضايت از زندگي و آسودگي، قانون‌گرايي، خانواده گرايي، احساس عدالت و اميد به آينده به شوراهاي فرهنگ عمومي استان‌ها ارائه شده است، عنوان کرد: برخي از داده‌هاي ثبتي نيز توسط سازمان بهزيستي، وزارت بهداشت، نيروي انتظامي و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر جمع آوري شده است .