در آیینۀ ایّام

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي و ناظر شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري: دستورات شوراهاي فرهنگ عمومي مسئله محور باشند
تاریخ انتشار : 1396/07/27

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي و ناظر شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري:
دستورات شوراهاي فرهنگ عمومي مسئله محور باشند

ناظر شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه دستورات شوراهاي فرهنگ عمومي در استان و شهرستان‌ها بايد مسئله محور باشند، ابراز کرد: ناظرين بايد داده‌هاي متقن را از مراکز معتبر دريافت کرده و در برنامه‌هاي شورا استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري به نقل از ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري – سعيد پورعلي 26 مهرماه در نشستي با ناظرين شوراهاي فرهنگ عمومي شهرستان‌هاي استان، عدم ارتباط تعريف شده بين شوراي فرهنگ عمومي کشور و استان‌ها و شهرستان‌ها را از خلاء هاي موجود در اين حوزه دانست و گفت: در همين براي شوراهاي استاني و شهرستاني ناظريني مشخص شد.
ناظر شوراي فرهنگ عمومي استان با تأکيد بر اينکه در چهارمحال و بختياري از نظر برگزاري جلسات شوراي فرهنگ عمومي خلائي ديده نمي‌شود، افزود: اعتبار شوراي فرهنگ عمومي مرتب تشکيل شدن و حضور همه مسئولان مربوطه به طور هميشگي در آن است.
پورعلي عنوان کرد: ناظرين شوراهاي فرهنگ عمومي پل ارتباطي بين شوراهاي استاني و کشوري هستند که ايده‌ها و الگوهاي کارآمد استان‌ها در شوراي ملي مطرح شده و به ارتقاي فرهنگ عمومي استان‌ها کمک مي‌کند.
وي با بيان اينکه دستورات شوراهاي فرهنگ عمومي در استان و شهرستان‌ها بايد مسئله محور باشند، ابراز کرد: ناظرين بايد داده‌هاي متقن را از مراکز معتبر دريافت کرده و در برنامه‌هاي شورا استفاده کنند.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي کشور با بيان اينکه ناظرين شوراهاي فرهنگ عمومي بايد نقاط قوت و ضعف را گزارش دهند، افزود: شوراهاي فرهنگ عمومي جايگاهي جديد در فرآيندهاي اجتماعي و فرهنگي کشور ايفا مي‌کند.
پورعلي با بيان اينکه با توجه به مطرح‌شدن شوراي فرهنگ عمومي در برنامه ششم توسعه بايد براي آن رديف بودجه‌اي نيز تعيين گردد، اظهار کرد: وزارت فرهنگ و شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي پرداخت بودجه به شوراي فرهنگ عمومي سرباز مي‌زنند لذا در سال آينده بايد بودجه‌اي مصوب شود.
وي با اشاره به اينکه مسائل استاني را نمي‌توان با نگاه ملي تعيين تکليف کرد، تصريح کرد: ناظرين بايد اولويت‌هاي فرهنگي شهرستان‌ها را احصا و گزارش دهند تا راهکارهايي براي آنان ارائه گردد.

1949