مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد: جهاد دانشگاهي نقش مؤثري در پيوند جامعه با دانشگاه و صنعت داشته است
تاریخ انتشار : 1396/07/27

مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد:
جهاد دانشگاهي نقش مؤثري در پيوند جامعه با دانشگاه و صنعت داشته است

مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد اظهار کرد: جهاد دانشگاهي نقش مؤثري در پيوند بين جامعه، صنعت و دانشگاه داشته است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، حجت‌الاسلام صفي 26 مهرماه در نشستي با معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي کشور و ناظر شوراي فرهنگ عمومي کشور، برگزاري مسابقات فرهنگي، حلقه‌هاي معرفت، مسابقات مناظره دانشجويي و تدوين سند راهبردي فرهنگ قرآني استان را از شاخص‌ترين برنامه‌هاي جهاد دانشگاهي در تعامل با دانشگاه شهرکرد دانست.
مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد تصريح کرد: انتظار مي‌رود جهاد دانشگاهي با توجه به پتانسيل‌هايي که دارد به عملياتي کردن ايده‌هاي فرهنگي دانشجويان کمک کند.
وي با اشاره به اينکه دانشگاه شهرکرد هم ازنظر علمي و هم زيرساختي پيشرفت‌هاي خوبي داشته است، افزود: در سال‌هاي گذشته به دليل محروميت استان اين دانشگاه نيز از برخي امکانات محروم شده بود.
حجت‌الاسلام صفي با اشاره به ارتباط مؤثر معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي با نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد، عنوان کرد: جهاد دانشگاهي رويکردهاي اعتقادي، علمي، رفتاري و عقلاني خوبي انجام داده که قابل تقدير است.
وي صيانت از اصول و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي و توسعه استقلال علم را در دانشگاه‌ها ضروري دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه تغيير دولت‌ها بر دانشگاه‌ها تأثير مي‌گذارد لذا استقلال علمي بسيار مهم است بايد موردتوجه قرار گيرد.
مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهي نقش مؤثري در پيوند بين جامعه و صنعت و جامعه و دانشگاه داشته است.

120932