در آیینۀ ایّام

توسط جهاددانشگاهي چهارمحال وبختياري انجام شد؛ برگزاري 6عنوان دوره آموزشي کاربردي ويژه کارکنان شرکت گاز در شهرستان‌هاي اردل و کيار
تاریخ انتشار : 1396/07/18
توسط جهاددانشگاهي چهارمحال وبختياري انجام شد؛
رييس جهاددانشگاهي چهار محال وبختياري از برگزاري 6عنوان دوره آموزشي کاربردي ويژه کارکنان شرکت گاز استان درشهرستان‌هاي اردل و کيار خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي اظهار کرد: معاونت آموزشي اين نهاد اقدام به برگزاري شش عنوان دوره شامل بهره‌برداري و نگهداري و تعميرات شبکه، نقشه‌خواني، ايمني گاز در ايستگاه‌هاي تقليل فشار، بهره‌برداري و نگهداري گاز در ايستگاه‌هاي تقليل فشار، استفاده از کامپيوتر ومديريت فايلو واکنش در شرايط اضطراري کرده است.

وي ادامه داد: اين دوره‌هاي کاربردي با هدف ارتقاء سطح کيفي و کمي ودانش فني کارکنان و در جهت بهره‌برداري صحيح ازتجهيزات، اصلاح بازه زماني، تعميرات پيشگيرانه و انجام اصولي تعميرات دوره‌اي و اضطراري توسط کارکنان آموزش ديده باکمترين زمان وهزينه برگزار مي‌شود.

خليلي خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهي استان با دارا بودن پنج مرکز آموزشي تخصصي درسطح استان و همچنين به عنوان نهاد تاييد صلاحيت شده و مجاز آموزش‌هاي کارکنان دولت، آمادگي دارد دوره‌هاي موردنياز شرکت‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي استان را برنامه‌ريزي و اجرا کنند.