در آیینۀ ایّام

آغاز ثبت نام ترم پاييز آموزش‌هاي کوتاه مدت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/07/11 13:43:56

آغاز ثبت نام ترم پاييز آموزش‌هاي کوتاه مدت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري

رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از آغاز ثبت نام ترم پاييز آموزش‌هاي کوتاه مدت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي آموزش‌هاي کوتاه مدت را يکي از حوزه‌هاي فعاليتي جهاد دانشگاهي استان در راستاي مهارت آموزي و توسعه کارآفريني معرفي کرد و از شروع ثبت نام ترم پاييزه آموزش‌هاي عمومي، تخصصي، تخصصي پيشرفته و اشتغال محور در مراکز آموزشي اين نهاد خبر داد.

وي با اشاره به ارائه آموزش‌هاي کوتاه مدت به فراگيران در قالب دپارتمان‌هاي علوم پزشکي، زبان‌هاي خارجي، علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات، فني و مهندسي، علوم انساني، کشاورزي و منابع طبيعي، هنر و معماري و آموزش‌هاي الکترونيکي، اعلام داشت فراگيران مي‌توانند در هر يک از دپارتمان‌هاي مذکور دوره‌هاي آموزشي مختلف و متنوع را با استفاده از اساتيد مجرب و مدرن‌ترين شيوه‌هاي آموزشي، آموزش ببينند.

خليلي ادامه داد: از ويژگي‌هاي بارز آموزش‌هاي کوتاه مدت جهاد دانشگاهي، ارائه آموزش‌هاي کاربردي است که براساس نياز بازار يا براي دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي طراحي و اجرا مي‌شود.

وي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري اظهار کرد: از جمله دوره‌هاي آموزشي کارگروه زبان‌هاي خارجي در مراکز آموزشي جهاد دانشگاهي، چهار زبان زنده دنيا اعم از انگليسي، آلماني، فرانسه و روسي به صورت آموزش‌هاي تخصصي ارائه مي‌شود.

خليلي در ادامه افزود: جهاد دانشگاهي استان در ترم پاييز در صدد افزودن چند دوره جديد کاربردي در حوزه فني و مهندسي است.

وي اظهار کرد: علاقمندان مي‌توانند باري کسب اطلاعات بيشتر به پرتال jchb.ir مراجعه و يا با شماره تلفن¬هاي مراکز آموزشي تماس بگيرند.

رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري خاطرنشان کرد: زمان ثبت‌‌نام از اول مهر ماه آغاز شده و برنامه زمانبندي ترم از تاريخ 22 مهرماه شروع و تا 29 مهر ادامه خواهد يافت.

- مرکز آموزش شماره 1 شهرکرد: بلوار شريعتي، نبش کوچه 17 تلفن: 33332093 و 33345400
- مرکز آموزش شماره 2 شهرکرد: خيابان وليعصر، روبروي بيمه سلامت تلفن: 32242517
- مرکز آموزش بروجن: ميدان شهرداري تلفن: 34221230 - 34235080