در آیینۀ ایّام

برگزاري کلاس‌هاي آموزشي مربيان نهضت سواد آموزي در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/07/05

معاون سوادآموزي آموزش و پرورش چهارمحال و بختياري گفت: يکي از جديدترين شيوه‌هاي آموزشي در دنيا به منظور آموزش مربيان نهضت سواد آموزي براي نخستين بار در استان در حال برگزاري است و اين آموزش توسط جهاد دانشگاهي استان انجام شده است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، مرتضي ارشادي 5مهرماه اظهار کرد: طرح آموزش مربيان نهضت سواد آموزي براي نخستين بار در استان برگزار شده است.
وي با اشاره به اينکه اين طرح به منظور آموزش جديدترين شيوه‌هاي تدريس به آموزش دهندگان نهضت سواد آموزي است، افزود: در همين راستا با جهاد دانشگاهي استان قرارداد منعقد شد و اکنون طرح مورد نظر توسط اين نهاد در حال اجرا است.
ارشادي تصريح کرد: در حال حاضر 729 آموزش دهنده در اين طرح ثبت‌ نام کردند و از 25 شهريور ماه سال جاري اين دوره‌هاي آموزشي آغاز شده است.
وي بيان کرد: اين طرح در مراکز جهاد دانشگاهي استان در شهرستان‌هاي شهرکرد، بروجن، فارسان، اردل، لردگان و کوهرنگ در حال برگزاري است.
ارشادي با بيان اينکه افراد محتواي مورد نظر براي شرکت در آزمون را از سايت جهاد دانشگاهي استان دريافت مي‌کنند، تاکيد کرد: آزمون مورد نظر به مدت دو ساعت با 100 سوال برگزار مي‌شود و شرکت کنندگان پس از کسب حد نصاب لازم که 60 درصد نمره آزمون است مي‌توانند براي تدريس در نهضت سواد آموزي با آموزش و پرورش همکاري کنند.
معاون سوادآموزي آموزش و پرورش استان گفت: اين شيوه يکي از جديدترين شيوه‌هاي آموزشي در دنيا محسوب مي‌شود و به روز ترين فرآيند آموزش توسط اساتيد برجسته کشور در آن لحاظ شده است.
وي با اشاره به بازديد از روند برگزاري آزمون به همراه رئيس جهاد دانشگاهي واحد استان، ادامه داد: شرايط بسيار مطلوب با دسترسي اينترنت سريع توسط اين نهاد براي برگزاري آزمون فراهم است و از 25 نفر به صورت همزمان آزمون اينترنتي گرفته مي‌شود.
ارشادي تصريح کرد: نتايج آزمون اوايل آبان ماه اعلام مي‌شود و افرادي که در آزمون موفق به کسب حد نصاب لازم نشوند، مي‌توانند در نوبت ديگري در آزمون شرکت کنند.
وي با اشاره به اينکه براي نخستين بار مشکل بيمه درمان افراد آموزش دهنده در نهضت سواد آموزي حل شده است، خاطرنشان کرد: افراد متناسب با حجم فعاليت خود از مزاياي بيمه استفاده خواهند کرد.