در آیینۀ ایّام

تاریخ انتشار : 1396/07/04

معاون آموزشي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از برگزاري دوره آموزشي شرايط اعطاي نمايندگي بيمه پاسارگاد توسط جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري،
سيد غلامرضا رضوي سه‌شنبه 4 مهرماه، اظهار کرد : معاونت آموزشي اين نهاد اقدام به برگزاري دوره آموزشي تخصصي شرايط اعطاي نمايندگي بيمه پاسارگاد کرده است.
وي افزود: اين دوره با هدف توانمندسازي تخصصي و مهارت افزايي ويژه نمايندگي هاي بيمه پاسارگاد در سطح استان و به مدت 8 ساعت در نظر گرفته شده است.
رضوي ادامه داد: افراد شرکت کننده پس از طي اين دوره آموزشي، مهارت هاي بيشتري را در خصوص مباحث توجيهي صنعت بيمه، معرفي فروش، معرفي محصول، اصول و فنون مذاکره، نهايي کردن فروش و ... ، کسب خواهند کرد.
وي خاطر نشان کرد: جهاد دانشگاهي استان با دارا بودن 5 مرکز آموزشي تخصصي در سطح استان و همچنين به عنوان نهاد تأييد صلاحيت شده و مجاز آموزش هاي کارکنان دولت ، آمادگي دارد دوره هاي آموزشي مورد نياز شرکت‌ها و دستگاه هاي اجرايي استان را برنامه ريزي و اجرا کند.