در آیینۀ ایّام

اجراي 12 طرح نظرسنجي توسط مرکز افکارسنجي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/07/02

اجراي 12 طرح نظرسنجي توسط مرکز افکارسنجي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال وبختياري از انجام و اجراي 12 طرح نظرسنجي ملي و استاني توسط شعبه مرکز افکارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) در اين استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي دوم مهرماه اظهار کرد: مرکز افکارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) يکي از مراکز وابسته به جهاددانشگاهي است که در راستاي توسعۀ علمي و تحقيقاتي کشور و با هدف رفع نياز سازمان‌ها و نهادهاي تصميم‌گير، ضرورت توجه به افکار عمومي و لزوم بهره‌گيري از مشارکت و ديدگاههاي شهروندان در بهبود و توسعه امورکشور در عرصه‌هاي مختلف تاسيس شد.

وي با بيان اينکه مرکز افکارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) يکي از ظرفيت‌هاي قابل توجه جهاد دانشگاهي است، تصريح کرد: اين مرکز به کمک استادان دانشگاهي، پژوهشگران زبده و کادر مجرب و چابک مي‌تواند در اجراي طرح‌ هاي نظرسنجي بازوي توانمند براي دستگاه‌هاي اجرايي استان باشد.

رئيس جهاددانشگاهي استان اظهار کرد : اين مرکز تا کنون طرح‌هاي مختلف افکارسنجي و تحقيقاتي را در حوزه‌هاي مختلف ديني، اجتماعي، فرهنگي ، اقتصادي و سياسي اجرا کرده است.

خليلي اصول بنيادين و اساسي ايسپا را در طراحي و اجراي فعاليت‌هاي پژوهشي و نظرسنجي، تاکيد بر به کارگيري معيارهاي دقيق علمي و فني، رعايت و حفظ موضع بي طرفي در قبال مسائل و موضوعات مورد بررسي، استفاده از پشتوانه اعتماد مسئولان و مردم به نهاد ارزشي جهاد دانشگاهي و استفاده از نيروهاي جوان و مستعد دانشگاهي و تکيه بر خلاقيت هاي جهادگرانه آنان در فعاليت‌هاي تحقيقاتي عنوان کرد.

وي ياد آور شد: در يک سال گذشته تعداد 12 طرح نظرسنجي ملي و استاني توسط مرکز افکارسنجي استان انجام شده است.

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري خاطرنشان کرد: طرح هاي نظرسنجي انجام شده با موضوعات مختلف از قبيل مسائل روز جامعه، ميزان رضايت مشترکين شرکت گاز استان در سه بخش صنعتي، تجاري و خانگي، ميزان رضايت‌مندي مردم ازسازمان‌ها و بانک‌ها ، انتخابات رياست جمهوري و مسايل فرهنگي و مذهبي بوده است.