در آیینۀ ایّام

نخستين همايش آشنايي با زبان‌هاي خارجي ويژه کودکان و نوجوانان به همت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1396/06/29

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري گفت: اولين همايش رايگان آشنايي با زبان‌هاي خارجي ويژه کودکان و نوجوانان بعد از ظهر روز سه شنبه 28 شهريور ماه، به همت معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در کانون فرهنگي تربيتي شهيد بهشتي شهرکرد برگزار شد .
به ‌گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي در اين آيين اظهار کرد: اين همايش با محور زبان‌هاي انگليسي، روسي، فرانسوي و آلماني برگزار شد .
خليلي هدف از برگزاري اين همايش را آشنايي کودکان و نوجوانان علاقه‌مند با زبان‌هاي مختلف خارجه دانست و اظهار کرد: در اين همايش 13 گروه از کودکان و نوجوانان با اجراي نمايش به زبان انگليسي به رقابت پرداختند .
رئيس جهاد دانشگاهي استان از استقبال پرشور کودکان، نوجوانان و خانواده‌هاي آنان در اين همايش خبر داد و تصريح کرد: در اين همايش بيش از 300 نفر از کودکان و نوجوانان به همراه خانواده حضور داشتند .
وي با اشاره به آغاز ثبت‌نام کلاس‌هاي زبان‌هاي خارجه از هفت مهرماه سال جاري، عنوان کرد: علاقه‌مندان مي‌توانند جهت ثبت‌نام در اين کلاس‌ها به مراکز پنج‌گانه جهاد دانشگاهي در استان مراجعه کنند .
خليلي اظهار کرد: کلاس زبان‌هاي خارجي جهاد دانشگاهي استان سالانه در پنج ترم و در همه رده‌هاي سني برگزار مي‌شود .
رئيس جهاد دانشگاهي استان شروع کلاس‌هاي زبان ترم پاييز جهاد دانشگاهي را 18 مهرماه سال جاري اعلام و تصريح کرد: کلاس‌هاي زبان خارجي هم به صورت ترمي و هم به صورت فشرده در تمام مراکز جهاد دانشگاهي استان برگزار مي‌شود .
وي از فعاليت بيش از سه دهه جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در آموزش زبان‌هاي خارجي در استان خبر داد و گفت: يکي از دپارتمان‌هاي ده‌گانه آموزش‌هاي کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهي استان، دپارتمان زبان‌هاي خارجي است .
خليلي نويد برگزاري همايش زبان‌هاي خارجي ويژه بزرگسالان در استان را داد و افزود: جهاد دانشگاهي استان آمادگي برگزاري کلاس‌هاي آموزشي زبان‌هاي خارجي براي کارکنان و پرسنل تمام ادارات و نهادهاي اجرايي دولتي و خصوصي را دارد .
به گزارش ايسنا جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري هم اکنون داراي ۵ مرکز فعال در حوزه آموزش‌هاي کوتاه‌مدت و زبان خارجي به شرح ذيل است؛
مرکز شمارۀ يک، شهرکرد (خيابان شريعتي): ۳۳۳۳۲۰۹۳
مرکز شمارۀ دو، شهرکرد (خيابان ولي عصر): ۳۲۲۴۲۵۱۷