در آیینۀ ایّام

نماينده مجلس؛ دوره‌هاي آموزشي کوتاه‌مدت براي فارغ‌التحصيلان کشاورزي به جهاد دانشگاهي واگذار شود
تاریخ انتشار : 1396/06/26

نماينده مجلس؛

نماينده مردم اردل، فارسان، کيار و کوهرنگ در مجلس شوراي اسلامي گفت: جهاد کشاورزي توسط جهاد دانشگاهي دوره‌هاي آموزشي کوتاه مدت براي فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي کشاورزي به منظور افزايش مهارت برگزار کند.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، علي کاظمي باباحيدري 25 شهريور ماه با بيان اينکه اکنون خروجي دانشگاه‌ها از ظرفيت بازار کار بيشتر است، اظهار کرد: لازم است دولت براي ايجاد اشتغال رشته‌هايي همچون کشاورزي و حرفه‌هاي صنعتي در استان چاره انديشي کرده و با ايجاد طرح‌هاي کشاورزي فارغ‌التحصيلان اين رشته را جذب بازار کار کند.
وي با اشاره به مسئله اشتغال فارغ التحصيلان کشاورزي دانشگاه‌ها، اظهار کرد: اشتغال در بخش خصوصي و مراکز صنعتي بهترين راهکار در اين زمينه است و اين افراد بايستي به اين سمت پيش روند .
رئيس مجمع نمايندگان استان ادامه داد: رشته‌هاي کشاورزي و علوم پايه همانند فيزيک، شيمي، رياضي و ... نقش موثري در پيشرفت کشور دارند و از طريق اين علوم و استفاده از دانش فارغ‌التحصيلان آن‌ها مي‌توان کارهاي مثبت بسياري را انجام داد .
وي گفت: جهاد کشاورزي استان از طريق نهاد جهاد دانشگاهي، دوره‌هاي آموزش کوتاه مدت را براي فارغ‌التحصيلان کشاورزي به منظور افزايش مهارت آن‌هابرگزار کند .
کاظمي باباحيدري با اشاره به اينکه در حال رايزني براي تسهيل روند اشتغال اين افراد است، تصريح کرد: برگزاري دوره‌هاي کوتاه مدت براي فارغ‌التحصيلان اين رشته‌ها علم آنان را دوچندان و تجربه براي حضور در مشاغلي همانند احداث گلخانه را افزايش مي‌دهد.