در آیینۀ ایّام

سفر آموزشي جمعي از دهياران چهارمحال و بختياري به مجتمع تحقيقاتي شهداي جهاد دانشگاهي کرج
تاریخ انتشار : 1396/06/07

رئيس جهاد دانشگاهي استان چهارمحال و بختياري از سفر آموزشي جمعي از دهياران استان چهارمحال و بختياري به مجتمع تحقيقاتي شهداي جهاددانشگاهي هلجرد کرج خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي دوشنبه 6 شهريورماه با اعلام اين خبر اظهار کرد: در اين دوره آموزشي 40 نفر از دهياران با مهارت‌هاي کشت و فراوري گياهان دارويي آشنا مي‌شوند.
وي افزود: دهياران استان در جريان سفر چهار روزه خود به مجتمع تحقيقاتي شهداي جهاد دانشگاهي از پژوهشگاه رويان، پژوهشکده شيمي ، پژوهشکده گياهان دارويي ، پژوهشکده توسعه صنايع شيميايي ، گلخانه ها و مزارع نمونه گياهان دارويي ، کارگاه هاي توليد محصولات نيمه صنعتي و صنعتي و پارک علم و فناوري بازديد مي‌کنند.
رئيس جهاد دانشگاهي استان آشنايي دهياران با شاخص‌هاي دانش بنيان توسعۀ مناطق و مؤلفه‌هاي مختلف گردشگري و طبيعت‌گردي، روش کشت و فراوري گياهان دارويي و محصولات نيمه صنعتي ازجمله اهداف اين سفر آموزشي عنوان کرد.
به گفته وي، اين سفر به همت جهاد دانشگاهي و با همکاري استانداري برگزار شده است.