در آیینۀ ایّام

درخشش نمايندگان جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري در سومين ضيافت قرآني معراج
تاریخ انتشار : 1396/06/04
درخشش نمايندگان جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري در  سومين ضيافت قرآني معراج
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از درخشش اعضا و خانواده‌هاي اين واحد در سومين دوره مسابقات قرآني معراج ويژه جهادگران و خانواده‌هاي آنها خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي با اعلام اين خبر افزود:
در اختتاميه سومين دوره مسابقات قرآني معراج ويژه جهادگران و خانواده‌هاي آنها که در شهر يزد و به ميزباني جهاد دانشگاهي اين استان در روزهاي اول و دوم شهريورماه برگزار شد محمدتقي حسين پور، مدير فعاليت‌هاي ديني، ادبي و هنري اين واحد موفق به کسب رتبه اول در رشته حفظ، ترجمه و تفسير سوره واقعه شد و راضيه خرّم(همسر جهادگر واحد چهارمحال و بختياري) موفق به کسب رتبه دوم در رشته حفظ سوره‌هاي يس و الرحمن، رتبه سوم در قرائت ترتيل خواهران و رتبه چهارم در رشته حفظ، ترجمه و تفسير سوره واقعه شد.
به گفته وي در اختتاميه اين مسابقات که با حضور معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشگاهيان کشور در يزد برگزار شد، از برگزيدگان مسابقات با اهداي لوح، تنديس و جوايز تقدير شد.
رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري ضمن تبريک به برگزيدگان اين مسابقات و همه اعضاي جهاد دانشگاهي استان و تقدير از دست اندرکاران اين مسابقات در جهاد دانشگاهي به ويژه سازمان جهاد دانشگاهي يزد، حضور موفق آميز اعضا و خانواده جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در مسابقات قرآني را در کنار ساير موفقيت‌هاي اين واحد مايه برکت و رونق معنوي و کسب اعتبار براي جهاد دانشگاهي استان دانست.
 خليلي همچنين حمايت خود را از گسترش و تداوم برنامه‌هاي قرآني براي اعضا و خانواده جهادگران اين واحد اعلام نمود.