در آیینۀ ایّام

کسب سه مقام کشوري توسط دانشجويان مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد در چهارمين المپياد ورزشي دانشجويان علمي کاربردي
تاریخ انتشار : 1396/05/29
در چهارمين المپياد ورزشي دانشجويان علمي کاربردي سراسر کشور که در شهر همدان برگزار شد، دانشجويان مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد يک مقام دوم و دو مقام سوم را از آن خود کردند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، کيانوش ظفريان با اعلام اين خبر افزود: چهارمين المپياد ورزشي دانشجويان مراکز علمي کاربردي کشور به ميزباني دانشگاه جامع علمي کاربردي واحد استان همدان برگزار شد.
رئيس مرکز آموزش علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد گفت: المپياد ورزشي دانشجويان دانشگاه علمي کاربردي براي دختران در هشت رشته تنيس روي ميز، بدمينتون، شنا، دووميداني، تکواندو، تيراندازي، شطرنج و کاراته از يکم تا پنجم مرداد برگزار شد.
ظفريان گفت: تنيس روي ميز، بدمينتون، شنا، تکواندو، دووميداني، کشتي آزاد، شطرنج و کاراته رشته‌هاي ورزشي بودند که پسران دانشجو دانشگاه‌هاي علمي کاربردي در آن‌ها به رقابت با يکديگر پرداختند.
وي گفت: در اين مسابقات که با حضور 700 نفر از دانشجويان علمي کاربردي سراسر کشور برگزار شد، آقاي حامد يادگاري در پرش طول مقام دوم و در دو 110 متر با مانع مقام سوم کشوري و آقاي عليرضا اکبري در شنا به مقام سوم کشوري دست يافت.