کسب رتبه برتر توسط جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري در ضيافت قرآني معراج
تاریخ انتشار : 1396/05/22
کسب رتبه برتر توسط جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري در ضيافت قرآني معراج
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از کسب رتبه برتر و راه يابي سه نفر از اعضا و خانواده جهادگران دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري به مرحله پاياني سومين دوره ضيافت قرآني معراج خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي، رئيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري با اعلام اين خبر افزود: بر اساس نتايج اوليه اعلام شده توسط دبيرخانه ضيافت قرآني معراج، محمدتقي حسين پور، عضو جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري و دبير ايکناي استان، رتبه نخست در رشته حفظ، ترجمه و تفسير سوره واقعه را کسب کرده است و اصغر اميدي، مدير حراست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري نيز در رشته قرائت ترتيل به مرحله نهايي راه يافته است.
خليلي گفت: بر اساس اعلام دبيرخانه اين مسابقات، راضيه خرم، همسر جهادگر، حائز رتبه چهارم اين مسابقات در رشته حفظ، ترجمه و تفسير سوره واقعه شده است و به مرحله نهايي در رشته‌هاي قرائت و حفظ سوره‌هاي يس و الرحمن راه يافته است.
رئيس جهاددانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري افزود: مرحله نهايي مسابقات يکم و دوم شهريورماه جاري به ميزباني جهاددانشگاهي يزد و با حضور جهادگران و خانواده هاي برگزيدگان مرحله اوليه برگزار و از منتخبين مرحله نهايي تقدير به عمل خواهد آمد.
يادآور مي شود ضيافت قرآني معراج، گردهمايي فعالان قرآني جهاد دانشگاهي است که براي نخستين بار در سال 1390 و دومين دور آن نيز در سال تحصيلي 93-94 برگزار شد و در دوره سوم اين مسابقات تلاش شده تا با ايجاد تغييراتي در آئين‌نامه، امکان حضور خانواده‌هاي محترم اعضا فراهم آيد و رشته‌هاي مسابقات نيز افزايش يابد تا شاهد رونق بيشتر و حضور گسترده‌تر علاقه‌مندان در اين ضيافت قرآني باشيم.
همچنين جهاد دانشگاهي استان يزد سومين ضيافت معراج را با حمايت و هدايت معاونت فرهنگي، نظارت سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشگاهيان کشور و همکاري روابط عمومي جهاد دانشگاهي برگزار مي‌نمايد.

120931