در آیینۀ ایّام

تجليل از خبرنگاران خبرگزاري ايسنا و ايکناي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/05/22 08:44:20

تجليل از خبرنگاران خبرگزاري ايسنا و ايکناي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از خبرنگاران خبرگزاري ايسنا وابسته به جهاد دانشگاهي در استان تجليل کرد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، روز شنبه 21 مردادماه، مراسمي به مناسبت روز خبرنگار که با حضور عبدالرضا حاجيلري، مديرکل راهبري پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهي کشور، وحيد خليلي رئيس جهاد دانشگاهي استان و حجت الاسلام و المسلمين محمد کريمي، دبير ستاد اقامه نماز استان، در دفتر رياست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد.
خليلي در اين آئين با تبريک روز خبرنگار و گراميداشت ياد و خاطره شهداي خبرنگار، گفت: جهاد دانشگاهي ظرفيت عظيمي در حوزه فرهنگي دارد و بايد از اين ظرفيت استفاده کند.
رئيس جهاد دانشگاهي استان خبرنگاران را به دليل تلاش فراوان در حوزه اطلاع‌رساني و آگاهي‌سازي جامعه در پيشگاه الهي ماجور خواند.
حجت الاسلام کريمي نيز در اين مراسم با تبريک روز خبرنگار و تشکر از خبرنگاران ايسنا چهارمحال و بختياري در پوشش اخبار نماز استان، گفت: اين خبرگزاري همچون بال ستاد اقامه نماز بوده و تمامي اخبار حوزه نماز استان را به خوبي پوشش خبري مي‌دهد.
دبير ستاد اقامه نماز استان خبرنگاري را ثبت لحظه‌هاي ناب خبري دانست و خاطرنشان کرد: خبرنگاران متأسفانه گاهي مورد هجمه قرار مي‌گيرند و اين به دليل رسالت آنان در شفاف‌سازي و بيان واقعيت‌ها است.
در پايان اين مراسم با اهداي لوح و جوايزي از زحمات خبرنگاران خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايکنا جهاد دانشگاهي تقدير به عمل آمد.

1949