در آیینۀ ایّام

گسترش همکاري اوقاف و امور خيريه استان با جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1396/05/11
گسترش همکاري اوقاف و امور خيريه استان با جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
مديرکل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياري در آستانه سالگرد تشکيل جهاددانشگاهي از مجتمع آموزشي و تحقيقاتي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و نمايندگي خبرگزاري ايکنا در استان بازديد کرد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، حجت‌الاسلام و المسلمين مرتضي عزيزي، مديرکل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياري، در اين بازديد با بيان اينکه جهاد دانشگاهي در همه حوزه‌هاي فرهنگي، علمي و ديني جهادي عمل مي‌کند، فعاليت خبرگزاري هاي ايسنا و ايکنا در جهاد دانشگاهي را از نمونه‌هاي فعاليت جهادي اين نهاد دانست.
حجت‌الاسلام عزيزي با تبريک فرارسيدن سالروز تأسيس جهاد دانشگاهي به تمام جهادگران، عنوان کرد: سازمان اوقاف استان تعاملات بسيار خوبي با جهاد دانشگاهي استان تاکنون داشته و ادامه خواهد يافت.
وي خبرگزاري ايکنا را برترين خبرگزاري در پوشش اخبار و برنامه‌هاي قرآني برشمرد و با تشکر ويژه از فعاليت اين خبرگزاري در پوشش خبري برنامه‌هاي قرآني و پيگيري رفع مشکل مؤسسات قرآني استان، آتش به اختيار بودن و داشتن روحيه جهادي را شاخص‌ترين ويژگي اين خبرگزاري دانست.
حجت‌الاسلام عزيزي با بيان اين که جهاد تنها در مبارزه مسلحانه خلاصه نمي‌شود؛ تلاش براي پيشرفت فناوري و به روز کردن جامعه از نظر علمي را از مصاديق مهم جهاد دانست که فعاليت جهاد دانشگاهي مصداقي از اين جهاد علمي و پژوهشي است.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان تصريح کرد: جهاد دانشگاهي با توجه به ظرفيت‌ها و فعاليت‌هاي چشمگيري که در سال‌هاي اخير در کشور داشته است مي‌تواند در حوزه‌هاي مختلف علمي و تحقيقاتي و زمينه هاي مورد نياز همچون فضاي مجازي فعاليت نمايد.
وي با بيان اين که خود را عضوي از اعضاي جهاددانشگاهي مي داند بر ضرورت جهادي عمل کردن تمام مديران و دستگاه‌ها تاکيد کرد.

1949