/هويت جهادي، 37 سال خودباوري و بالندگي/ آموزش‌هاي کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهي، دانش کاربردي را براي اشتغال به همراه دارد
تاریخ انتشار : 1396/05/08 13:31:38
/هويت جهادي، 37 سال خودباوري و بالندگي/
آموزش‌هاي کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهي، دانش کاربردي را براي اشتغال  به همراه دارد
فرماندار سامان گفت: فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌، پس از طي آموزش کوتاه مدت در جهاد دانشگاهي دانش کاربردي و عملي لازم براي اشتغال کسب مي‌کنند.
سعيد صالحي در گفت ‌و گو با روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، اظهار کرد: فعاليت جهاد دانشگاهي استان در چند سال اخير مطلوب و ملموس است.
وي با اشاره به اينکه آموزش‌هاي کوتاه‌مدت اين دانشگاه نقش موثري در ايجاد اشتغال جوانان دارد، افزود: فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌، پس از طي آموزش کوتاه مدت در جهاد دانشگاهي دانش کاربردي و عملي لازم براي اشتغال کسب مي‌کنند.
صالحي اضافه کرد: آموزش‌هاي کوتاه مدت، به‌روز و مکمل تحصيلات دانشگاهي است.
وي تصريح کرد: رويکرد گردشگري و برگزاري پيش رويداد نخستين استارت آپ گردشگري استان، توسط جهاد دانشگاهي در سال جاري از اقدامات قابل تحسين است که انگيزه و ابتکار را در اين نهاد انقلابي نشان مي‌دهد.
فرماندار سامان ادامه داد: اين نهاد همواره تلاش کرده است تا از ظرفيت مناسب و موجود در استان بيشترين بهره‌مندي را داشته باشد.
صالحي با اشاره به اينکه استان داراي منابع آبي است، تاکيد کرد: دانش لازم براي استفاده بهينه از منابع آبي و حرکت به سمت کشاورزي پيشرفته و در نهايت توليد محصول با کيفيت از پتانسيل‌هاي موجود در جهاد دانشگاهي است.
وي با اشاره به ظرفيت مناسب استان در صنايع تبديلي و صادرات به‌ويژه بادام، بيان کرد: جهاد دانشگاهي مي‌تواند در زمينه فرآوري بادام اقدامات مثبتي را انجام دهد و همچنين در خصوص جذب و آموزش سرمايه‌گذار ايفاي نقش کند.
فرماندار سامان فرهنگ‌سازي در مصرف بهينه آب شرب، حفظ محيط زيست طبيعي و 220 گونه گياهي و تقويت، توليد و صادرات اين گونه‌ها را از ديگر اقداماتي برشمرد که جهاد دانشگاهي استان مي‌تواند تاثيرات بسيار چشمگيري در آن داشته باشد.

120979