برگزاري کارگاه آموزشي خدمات نوين سلامت به بانوان شاغل
تاریخ انتشار : 1396/05/04
برگزاري کارگاه آموزشي خدمات نوين سلامت به بانوان شاغل
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي – منطقه چهارمحال و بختياري – کارگاه آموزشي خود مراقبتي و ارائه خدمات نوين سلامت به زنان شاغل، به همت اداره کل امور بانوان و خانواده استانداري براي تعدادي از بانوان شاغل در جهاد دانشگاهي، شرکت نفت، اداره کل زندان¬ها، اقدامات تأميني و تربيتي و اداره کل صنعت معدن و تجارت استان توسط جهاد دانشگاهي برگزار گرديد.
وحيد خليلي، رئيس جهاد دانشگاهي، سوم مرداد ماه 96 در آيين آغاز اين کارگاه آموزشي، ضمن خيرمقدم به شرکت کنندگان، به معرفي نهاد فرهنگي، آموزشي و تحقيقاتي جهاد دانشگاهي پرداخت.
وي با تأکيد بر اصل نوآوري در فعاليت¬هاي جهاد دانشگاهي، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي بايد حرف نو را به ميدان آورد و به طور کلي هر کجا که از نوآوري دور شويم به همان نسبت نيز از توسعه يافتگي فاصله خواهيم گرفت.
خليلي  تأکيد کرد: طرح آموزشي خودمراقبتي بانوان با هدف ارتقاء سطح آگاهي در پيشگيري از بيماري‌ها و کنترل و مديريت عوارض خطرساز سلامت زنان، توسط اداره کل امور بانوان و خانواده استانداري انجام پذيرفته است.
در ادامه دکتر ميترا سعادت و دکتر اکرم همتي به طرح مباحثي از جمله پيشگيري و شناسايي زودرس بيماري¬ها، شناسايي ريسک فاکتورهاي بيماري¬هاي غيرواگير، کنترل سرطان¬هاي خاص زنان و ... در راستاي افزايش آگاهي زنان و آموزش خودمراقبتي از انواع بيماري‌ها پرداختند.
شايان ذکر است در اجراي طرح خودمراقبتي بانوان، اداره کل امور بانوان و خانواده استانداري، سازمان برنامه و بودجه استان، دانشگاه علوم پزشکي، اداره کل پزشکي قانوني، مرکز بهداشت استان، اداره کل بيمه سلامت و اداره کل بهزيستي نيز همکاري داشته اند.