در آیینۀ ایّام

آغاز ‌ثبت‌نام دوره‌هاي کارداني مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد
تاریخ انتشار : 1396/05/03 12:37:25

آغاز ‌ثبت‌نام دوره‌هاي کارداني مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از آغاز ‌ثبت‌نام دوره‌هاي کارداني مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي شهرکرد از امروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي با اعلام اين خبر، اظهار کرد: رشته‌هاي کارداني گردشگري، بازيگري و خبرنگاري از جمله رشته‌هاي جديد تحصيلي در مقطع کارداني هستند.

وي افزود: علاقمندان مي‌توانند براي ثبت نام در مقاطع کارداني در رشته‌هاي گردشگري، خبرنگاري، بازيگري، حقوق ثبتي ، فناوري اطلاعات - اينترنت و شبکه‌هاي گسترده و کارداني فني نرم افزار - برنامه‌سازي کامپيوتر ثبت‌نام کنند.

رئيس جهاد دانشگاهي استان گفت: پايين بودن مبلغ شهريه، برخورداري از وام شهريه و وام قرض‌الحسنه دانشجويان، فضاهاي مجهز و مناسب آموزشي، کارآفريني و اشتغال‌زايي، امکان تحصيل و اشتغال به صورت همزمان و امکان ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در تمامي دانشگاه‌ها ، از مزاياي ثبت نام در اين مرکز است.

وي خاطرنشان کرد: علاقمندان براي ثبت نام مي توانند به سايت سازمان سنجش و براي کسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره 33380656 و يا 33380669 تماس حاصل کرده و يا به مجتمع آموزشي، تحقيقاتي جهاد دانشگاهي واقع در ميرآباد شرقي، نبش ميدان جهاد دانشگاهي مراجعه کنند.