در آیینۀ ایّام

تاریخ انتشار : 1396/04/25

عضو کميسيون برنامه ، بودجه و ديوان محاسبات مجلس شوراي اسلامي گفت: برگزاري مناظرات دانشجويي از آرزوهاي همگان بود تا فرهنگ گفت و گو در ابعاد مختلف بدون تخريب ديگران محقق شود.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، علي کاظمي باباحيدري 24 تير ماه در آيين تجليل از برگزيدگان ششمين دوره مناظره دانشجويان، با اشاره به اينکه جهاد دانشگاهي پس از پيروزي انقلاب فعاليت خود را شروع کرده است، اظهار کرد: اين نهاد در تمام زمينه‌ها بي‌حاشيه، بسيار دقيق و علمي پيش رفته و در نهايت اقداماتي موثر و موفق داشته است.
رئيس مجمع نمايندگان استان افزود: خبرگزاري‌هاي فعال جهاد دانشگاهي نيز اخباري صادقانه و شفاف منعکس مي‌کنند.
کاظمي باباحيدري تصريح کرد: برگزاري مناظرات دانشجويي از آرزوهاي همگان بود تا فرهنگ گفت و گو در ابعاد مختلف بدون تخريب ديگران محقق شود.
اين نماينده مجلس ادامه داد: اين امر در ايام انتخابات و مناظرات انتخاباتي بسيار موثر و سازنده خواهد بود.
عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي تأکيد کرد: اين دوره از مناظرات با کيفيت مطلوب‌تر برگزار شد و در موضوعاتي همانند عدالت، حقوق شهروندي، اعتدال و مفاسد اقتصادي که در جامعه به يک درد تبديل شده است، گفت و گو شده است.
وي آغاز اين مناظرات توسط جهاد دانشگاهي با حضور اساتيد استان به عنوان داور را حرکت بسيار مطلوبي دانست و عنوان کرد: اميد که اين فعاليت آنقدر نهادينه شود تا علاوه بر مجامع علمي در عرصه‌هاي عمومي وارد شود و روزي برسد که بتوان به راحتي و بدون دغدغه از موضوعات مختلف در ايامي همانند انتخابات سخن به ميان آورد.
نماينده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کيار در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: گفت و گو پايه مردم سالاري است و جهاد دانشگاهي در تحقق بيشتر اين امر بوسيله برگزاري مناظرات دانشجويي مفيد و موثر خواهد بود.