مناظرات دانشجويي نقش مهمي در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند
تاریخ انتشار : 1396/04/25

مناظرات دانشجويي نقش مهمي در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند

استاندار چهارمحال و بختياري گفت: مناظرات دانشجويي نقش مهمي را در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، قاسم سليماني دشتکي، 24 تير ماه در آئين تجليل از برگزيدگان مرحله استاني ششمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان، اظهار کرد: تحمل ديدگاه‌ها و نظرات صحيح و سنجيده مخالفان، معيار مناسبي براي رسيدن به عدالت و پيشرفت محسوب مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه مناظرات دانشجويي نقش مهمي را در جلوگيري از ترويج منکرات ايفا مي‌کنند، تصريح کرد: امروزه برخي بر اين باورند که تنها بايد نظرات و عقيده افراد موافق با خود را پذيرفت و متقبل ديدگاه‌هاي مخالفان نمي‌شوند.
سليماني دشتکي افزود: مسئولان و مديران اجرايي بايد از انتقادات سازنده، علمي و منصفانه در راستاي رفع مشکلات موجود و تلاش براي ارتقاي شاخص‌هاي توسعه‌اي در بخش‌هاي مختلف بهره بگيرند.
استاندار ضمن قدرداني از جهاد دانشگاهي استان در برگزاري مناظرات دانشجويي اظهار کرد: ترويج فرهنگ گفتگو و برگزاري اين مسابقات در بين دانشجويان يک امر ضروري است.
در پايان برنامه با حضور قاسم سليماني استاندار، کاظمي رئيس مجمع نمايندگان ، وحيد خليلي رئيس جهاد دانشگاهي ، روسا و معاونين فرهنگي دانشگاه‌ها به پنج تيم برتر از دانشگاه‌هاي شهرکرد، فرهنگيان ، آموزشکده فني دختران شهرکرد و پيام نور مرکز شهرکرد لوح سپاس و جوايز اهدا گرديد.