با اعلام فراخوان آغاز شد؛

​​​​​​​رقابت دانشجویان علاقه مند "مطالعات رسانه" در هجدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی

۰۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۷ کد : ۱۳۵۸۹ فرهنگی تاپ خبر
​​​​​​​به منظور حمایت از پایان نامه های حوزه رسانه، موضوع "مطالعات رسانه" به بخش ویژه هجدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دانشجویان و طلابی که از مهر 1396 تا پایان شهریورماه 1398 در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری و یا سطوح معادل آن در حوزه‌های علمیه از پایان نامه خود دفاع کرده اند، می‌توانند تا 30 بهمن ماه با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی  www.isba.ir  و تکمیل پرسشنامه الکترونیک و بارگذاری نسخه الکترونیک پایان نامه خود نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام کنند.

بخش اصلی این جشنواره شامل ۶ گروه علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و معماری ، فنی و مهندسی ، علوم پزشکی و دامپزشکی و علوم انسانی است.

در بخش ویژه نیز پایان نامه های نگارش شده با موضوع های مطالعات رسانه، اقتصاد مقاومتی/ حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی، فرهنگ عمومی و آسیب های اجتماعی ، و علوم انسانی – اسلامی پذیرش می شوند.

همچنین براساس اعلام کمیته علمی جشنواره موضوعات زیر در بخش اصلی در اولویت قرار دارند و از برگزیدگانی که در این موضوعات پایان نامه خود را تالیف کردند به صورت ویژه حمایت خواهد شد.

گروه علوم پزشکی (طب باز ساختی  و سلول درمانی، مهندسی بافت /سلول، ناباروری و بیولوژی تولید مثل، مهندسی پروتئین های نوترکیب و زیست فناوری )

گروه فنی و مهندسی (صنعت نفت و گاز، حمل و نقل ریلی، صنایع معدنی و فلزی، محیط زیست، مدیریت پسماند)

گروه علوم پایه (محیط زیست، مدیریت پسماند)

گروه علوم انسانی (گردشگری، علوم اجتماعی، مطالعات فرهنگی و مدیریت، برنامه ریزی و توسعه)

گروه هنر و معماری (طراحی مد و لباس و معماری ایرانی – اسلامی)

گروه کشاورزی ( گیاهان دارویی، پروبیوتیک ها، کشاورزی دقیق )

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اطلاع رسانی www.isba.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 66952727 تماس حاصل کنند.

گفتنی است، پایان نامه های برگزیده این دوره از جشنواره همچون ادوار گذشته در مراسمی با حضور مسوولان کشور مورد تقدیر قرار می گیرند.

( ۱ )

نظر شما :